Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Daru szerviz, acélszerkezet gyártásra lenne szüksége?

2019.12.05

A berendezések  és a szerviz területén  nem számít, ki a daru gyártója.Katalógusunkban az eredeti Konecranes-pótalkatrészeken kívül minden egyéb márkához és típushoz szükséges pótalkatrészek is megtalálhatók a daru termékekhez.

Közel egy évszázados tudással   rendelkezünk a különféle márkájú és típusú daru forgalmazás és emelőszerkezetek terén, így elmondhatjuk magunkról, hogy vezető helyen állunk a futódaruk karbantartásában. Szakképzett szerviz kollégáink  ismerik az egyes gyártmányok speciális  követelményeit a daru forgalmazás területén, és mindig az ágazat legjobb gyakorlatainak megfelelő szolgáltatásokat nyújtják, az acélszerkezet gyártás utasításainak betartásával.

Szakértő szerviztechnikusaink bármilyen berendezéseket képesek bármilyen darura felrakni, legyen szó tervezett javításról vagy vészhelyzetről és az acélszerkezet gyártásban is tudunk segíteni Önnek.


Beszélhetünk  akár az acélszerkezet teljeskörű gyártása technikáról  vagy új daruról, ha kéznél vannak a megfelelő alkatrészek, azzal megelőző karbantartás és javítások során csökkenhet az állásidő. Nem csupán berendezéseket értékesítünk  az acélszerkezet teljeskörű gyártása folyamatnál, hanem különféle szolgáltatásokat is a hívásra történő segítségnyújtástól és a vizsgálatoktól kezdve a megelőző karbantartási programokig és a teljes művelet kihelyezéséig. Acélszerkezet bontás miatt vegye fel embereinkkel  a kapcsolatot!

Ha robbanásveszélyes környezetben végezz  emelést, berendezésének nagyfokú biztonsággal és megbízhatósággal kell rendelkeznie az acélszerkezet bontás területén is. Robbanásbiztos egységeink  és részegységeink átfogó választéka a robbanásbiztos alkalmazások terén szerzett sokéves tapasztalatunkon alapul a daru szerviz részlegénél is . katalógusunkban  ipari darukat, forgódarukat és kézi darukat, valamint elektromos és kézi emelőket tartalmaz, amelyek emelési kapacitása 125 kg-tól 160 tonnáig terjed és daru szerviznél is tudunk segíteni Önnek.

A minőségnél a legfontosabb a veszélyes környezetekben, ahol a biztonság és hatékonyság kulcsfontosságú a daru javításnál is. Gépeink  minőségét több tanúsítvány is igazolja a daru javításnál: az IECEx az egész világon, az ATEX Európában, a CSA US az Egyesült Államokban, az INMETRO pedig Brazíliában. Az ATEX direktíva például szigorú jogszabályokat  ír elő az állandó daru karbantartásra és a termékminőség nyomon követhetőségére vonatkozóan. A tanúsítvány alapján a Konecranes betartja ezeket az előírásokat a daru karbantartás folyamatánál.

 

daru_szerviz_acelszerkezet_gyartas.jpg